Är du handlare?

Du som är medlem, logga in här!

Organisationsnr

[ 2011-09-21 ]

Ny bok ska göra svensken till ett cyklande folk!

Nu är den här – uppföljaren till 2009 års succébok för alla vardagscyklister i Sverige. Nya Cykelsmart är helt omarbetad: ny design, dubbelt så tjock och fullmatad med inspirerande texter.
Cykelsmart är den perfekta handboken för alla som cyklar eller funderar på att börja cykla, och ges ut av branschorganisationen Svensk Cykling.


2009 lanserades den första handboken i sitt slag i landet, Cykelsmart. Bokens syfte var att informera om cyklandets många fördelar och inspirera fler svenskar att börja cykla oftare. Boken blev en succé och beställdes av en lång rad företag, kommuner och privatpersoner. Totalt trycktes den i en imponerande upplaga av 30 000 exemplar.

Nu lanseras en rejält omarbetad uppföljare till succéboken – Cykelsmart >> Livskvalitet på två hjul – handbok för moderna människor. Formgivningen är modernare och innehållet betydligt mer omfattande. Kapitel som ”Att köpa cykel”, ”Ta hand om din cykel” och ”Myter och missförstånd om cykling” ger läsaren en mängd tips och argument för att börja cykla regelbundet – och bli cykelsmarta.

– Att bli cykelsmart innebär att upptäcka, eller återupptäcka, fördelarna med att cykla. För hälsan, miljön, plånboken och livsglädjens skull. Nya Cykelsmart ger motivation och inspiration, säger Klas Elm, ordförande i Svensk Cykling som är ansvarig utgivare.

I Cykelsmart har ett flertal kända svenskar bidragit med personliga tankar kring cykling, som t ex Lennart Jähkel, Amelia Adamo och Kitty Jutbring. Dessutom får läsaren råd från läkare, forskare, cykelbud – och Köpenhamns viktigaste cykelambassadör.

Nya Cykelsmart är en bok i tiden – cyklandet växer i landet och cykling spås av trendspanaren Stefan Nilsson som en av de hetaste trenderna 2011. Allt fler svenskar cykelpendlar dessutom året runt enligt flera undersökningar.

Cykelsmart ges ut av branschorganisationen Svensk Cykling, och är producerad av kommunikationsbyrån Welcom i Göteborg. Boken kan beställas av privatpersoner, företag, organisationer och kommuner på www.cykelsmart.se/boken
[2016-04-29]
Ska verkligen den lilla företagaren behöva bära samhällets misslyckande på sina axlar? 

[2012-11-26]
Allt fler cyklar säljs 

[2012-04-13]
Nya avtal klara inom Handeln  

[2012-02-02]
Regeringen: Ingen lag om kontanter i butik 

[2012-02-02]
Dubbdäck till cyklar rekordsäljer 

[2011-07-01]
OB-tilläggen i handeln uppmärksammas i Almedalen 

[2011-03-30]
2011 års cykeltrend: Den hälsosmarta cyklisten! 

[2011-02-24]
Lagförslag riskerar slå ut småbutiker 

[2010-11-17]
Butikerna och Företagarna inleder samarbete 

[2010-10-29]
Det blev som vi förutspådde – Cykelförsäljningen har ökat kraftigt 


Fler nyheter »